KGI Academie

Waarom een Academie voor geluidsisolatie?

Het delen en bevorderen van kennis en ervaring op het gebied van geludisisolatie. Het ontwikkelen van specifieke vakkennis en het opleiden van klantvriendelijke monteurs tot geluidsisolatie-experts. De KGI Academie, het interne trainingscentrum van het Kenniscentrum Geluidsisolatie, stel de mens centraal. Het delen van kennis en ervaring verhoogt de kwaliteit van de dienstverlening en van de montage van geluidsisolatie, kortom van het eindresultaat.

Daarnaast zijn training en opleiding belangrijk voor de continuïteit en bewaking van de unieke KGI-formule.

Trainingen:


Belangrijke marktpartijen, waaronder kennispartners en externe (opleidings-)instituten, steunen de KGI Academie. De opleiding en certificering tot erkend geluidsisolatie-ondernemer en geluidsisolatiemonteur biedt de aangesloten bedrijven een belangrijk concurrentievoordeel ten opzichte van andere bouwbedrijven en isolatiemonteurs. Klanten van het Kenniscentrum Geluidsisolatie zijn verzekerd van kwaliteit en vakwerk!

Seminars en Congressen

De KGI Academie is ook actief in het bevorderen van kennis en innovatievermogen bij derden. Zij organiseert congressen, seminars en bijeenkomsten voor onder andere architecten, gemeenten, bouwbedrijven en woningbouwcorporaties. Bijzondere thema's en deskundige sprekers op het gebied van akoestiek en geluidsisolatie staan garant voor kwalitatief hoogwaardige bijeenkomsten.

Aanmeldingsformulier KGI Academie

Twitter

No tweets found.

Geluidsisolatie tips ontvangen?

Kenniscentrum Geluidsisolatie

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam

+31 (0)84 003 0094 (worden servicekosten berekend)

Neem contact op