Disclaimer

Alle teksten en het beeldmateriaal en de wijze waarop deze op de site worden getoond vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom.

De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd, gedistribueerd of veranderd; noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van het Kenniscentrum Geluidsisolatie. Deze website kan tevens afbeeldingen bevatten waarop auteursrechten van derden rusten.

Aansprakelijkheid

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan de verstrekte informatie onjuistheden bevatten. Voordat u op de verstrekte informatie afgaat, dient deze bevestigd te zijn.

Bescherming persoonsgegevens

Door u verstrekte gegevens worden opgeslagen en verwerkt teneinde de door u gewenste informatie toe te sturen. De gegevens zullen niet worden verstrekt aan derden. Door u verstrekte persoonlijke informatie wordt behandeld overeenkomstig de geldende Nederlandse wetgeving op het gebied van bescherming persoonsgegevens.

Alle producten van het kenniscentrum Geluidsisolatie zijn geregistreerd en de namen zijn gedeponeerde handelsmerken. Op de naam en het gedachtegoed (idee, uitwerking en toepassing) ligt een claim, die juridisch beschermd is door 'de Merkplaats' te Amsterdam. Copyright © 2009 BV KGI , alle rechten voorbehouden.

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. 

merknaam

Twitter

No tweets found.

Geluidsisolatie tips ontvangen?

Kenniscentrum Geluidsisolatie

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam

+31 (0)84 003 0094 (worden servicekosten berekend)

Neem contact op