akoestiek OK

Horecaplezier zonder geluidsoverlast

Lekker eten én een goed gesprek voeren? En glas bier drinken met je vrienden zonder dat je vergaat van de herrie? Steeds meer mensen ergeren zich aan het lawaai in restaurants en café's. Voor horeca uitbaters kan dit een lastig probleem zijn; u wilt het graag iedereen naar de zin maken, maar een levendige sfeer in uw etablissement is belangrijk voor een goede omzet.

Omdat een groeiend publiek last heeft van horecalawaai - denk bijvoorbeeld aan de grote groep 55+'ers - is het voor horeca ondernemers belangrijk om met deze trend rekening te houden. Er zijn inmiddels voldoende mogelijkheden om uw restaurant of café akoestisch te isoleren, met name door toepassing van speciale plafonds.

KGI heeft de kennis en expertise om uw horecagelegenheid zó te isoleren dat de lawaaioverlast beperkt wordt zonder dat dit de sfeer en de uitstraling aantast. Dit doen wij door het uitvoeren van akoestische metingen, die de basis vormen voor een plan van aanpak voor plafondisolatie.

Speciaal voor de horeca heeft KGI het keurmerk Akoestiek OK ontwikkeld. Café's en restaurants die voldoen aan de eisen van dit keurmerk, kunnen het Akoestiek OK logo voeren. Zo kunt u het publiek duidelijk maken dat ze bij u lekker kunnen eten, borrelen én een gesprek voeren zonder dat horen en zien hen vergaat.

Op de website akoestiekinhoreca.nl vindt u meer informatie over de groeiende vraag naar lawaai-arme horeca en een overzicht van horecagelegenheden die al voorzien zijn van geluidswerende plafonds.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van geluidsisolatie mail ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">

Akoestiek OK

Twitter

No tweets found.

Geluidsisolatie tips ontvangen?

Kenniscentrum Geluidsisolatie

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam

+31 (0)84 003 0094 (worden servicekosten berekend)

Neem contact op