KGI Bouwgroep

KGI Bouwgroep is een innovatieve en uitermate professionele bouwer uit Volendam, gespecialiseerd in het monteren van akoestische en geluidswerende systemen. Als innovatieve bouwer is KGI Bouwgroep van alle markten thuis, bedenken we slimme oplossingen voor concrete vraagstukken en kunnen deze van A tot Z verzorgen.Wij zijn werkzaam voor zowel particulieren, bedrijven, hoofd-aannemers als organisaties.

De KGI Bouwgroep hecht veel waarde aan kwalitatief goede trainingen. Het delen van kennis en ervaring verhoogt de kwaliteit van de dienstverlening en van de montage van geluidisolatie; oftewel het eindresultaat. Daarnaast zijn training en opleiding belangrijk voor de continuïteit en bewaking van de unieke KGI-Formule. Klanten van KGI Bouwgroep zijn verzekerd van kwaliteit en vakwerk!

Wat doen wij ?

Ieder akoestisch of geluidswerend vraagstuk kent zijn eigen dynamiek en complexiteit. Wat de aard van die complexiteit ook is - of het nu gaat om een lastige constructie, een hoog bouwtempo, ingewikkelde logistiek of al die problemen tegelijkertijd - KGI Bouwgroep garandeert een volledige beheersing van het bouwproces. Met onze eigen afdeling voor akoestisch spuitwerk, studiobouw etc. vervullen wij ook vaak de rol van totaalaanbieder. Dat betekent dat wij niet alleen de rol van aannemer op ons nemen, maar ook de organisatie en het management van het project voor onze rekening nemen. Deze werkwijze hbiedt meer efficiency en continuiteit voor zowel de opdrachtgever als de betrokken partijen.

Het turnkey concept Quiet Room® Design & Build voor geluidswerende hotelkamers.

Het Quiet Room® label, het eerste en enige keurmerk ter wereld voor een stiller comfort in de hotelkamers, mag zich verheugen in een sterk groeiende belangstelling. Hotels geven steeds meer gehoor aan de vraag van reizigers naar stille hotelkamers en laten hun kamers keuren en certificeren. Maar omdat niet alle kamers voldoen aan de normen van het QR-label, neemt ook de vraag naar geluidsisolatie en renovatie toe. In reactie op deze ontwikkeling heeft het Kenniscentrum Geluidsisolatie (KGI), initiatiefnemer van het QR-label, het Quiet Room® Design & Build Totaalconcept ontwikkeld in samenwerking met haar kennispartners op het gebied van geluidsisolatie. Dit turnkey pakket omvat alle benodigde kennis en geluidswerende maatregelen om hotelkamers stiller te maken plus de certificatie voor het QR-label. Dé turnkey oplossing voor hotels die hun kamers snel en efficiënt willen aanpassen aan de nieuwe stiltetrend.

QR- Quickscan Inspectie en geluidswerende maatregelen.Heeft het hotel gehorige kamers en wil het gaan renoveren dat is het turnkey concept Quiet Room® Design & Build de oplossing om het stille eindresultaat onder de aandacht te brengen. Allereerst wordt een QR-Quickscan inspectie uitgevoerd en bepaald welke geluidslekken er zijn in de kamer. Vervolgens gaan wij reageren met een eerste digitaal moodboard en concept voorstel voor aanpak en kosten. Na het uitvoeren van de geluidswerende maatregelen wordt de kamer doorgemeten en gecertificeerd volgens de normen van het QR-label.Bekijk de videoanimatie over het Quiet Room® Design & Build concept:

 

Twitter

No tweets found.

Geluidsisolatie tips ontvangen?

Kenniscentrum Geluidsisolatie

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam

+31 (0)84 003 0094 (worden servicekosten berekend)

Neem contact op