Geluidshinderinspectie | geluidsmeting

In onze dichtbevolkte maatschappij is geluidshinder een terugkerend probleem. Veel particulieren hebben last van geluidshinder, maar ook ondernemers kunnen ermee worstelen. Geluidsoverlast is een subjectief begrip, maar met een geluidshinderinspectie kan een duidelijke en objectieve geluidsmeting worden gedaan die de basis vormt voor doeltreffende maatregelen. Of u nu een fabriek runt of een horecabedrijf, een geluidsmeting is onontbeerlijk om als ondernemer zeker te weten dat u aan all regels omtrent geluid voldoet. Een geluidshinderinspectie is vaak noodzakelijk in het kader van vergunningverlening voor zowel bouw als exploitatie van uw bedrijf. Maar ook kan een geluidsmeting nodig zijn als er sprake is van klachten over geluidsoverlast. Het Kenniscentrum Geluidsisolatie (KGIGroep) heeft alle expertise in huis voor een geluidshinderinspectie en kan u hierbij van dienst zijn.

Waarvoor een geluidshinderinspectie?

Een geluidshinderinspectie of geluidsberekening kent vele doeleinden, zoals: Geluidsmeting bij horeca inrichtingen n.a.v klachten Geluidsmeting en inregeling van geluidsbegrenzers Geluidsmeting bij industriƫle bedrijven Geluidsmeting voor achtergrondlawaai of laag frequent geluid Geluidsmeting bij evenementen Geluidsmeting van bouwlawaai Akoestisch onderzoek voor vergunningverlening en handhaving Bepalen van geluidreducerende voorzieningen

Geluidsmeting op maat

Praktisch iedereen die een bedrijf runt, krijgt vroeg of laat te maken met geluidshinder. Is er sprake van nieuwbouw of renovatie, dan kunnen de experts van de KGIGroep u helpen met een geluidshinderinspectie, zodat u tijdig maatregelen kunt nemen en de bouw geen vertraging oploopt. Werkt u in de horeca of evenementen sector, dan kan een geluidsmeting- of berekening van pas komen om de geluidshinder voor de omgeving te beperken. Naast een betrouwbare geluidshinderinspectie kan de KGIGroep u ook adviseren over en helpen met geluidsreducerende maatregelen. Op basis van een geluidsmeting kunnen bijvoorbeeld geludisbegrenzers worden geĆÆnstalleerd of ingeregeld, maar ook zijn er vele mogelijkheden op het gebied van geluidswerende bouwmaterialen en/of geluidsisolatie.

Interesse in de mogelijkheden van een geluidshinderinspectie of geluidsmeting? Neem dan contact op met de KGIGroep:

Twitter

No tweets found.

Geluidsisolatie tips ontvangen?

Kenniscentrum Geluidsisolatie

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam

+31 (0)84 003 0094 (worden servicekosten berekend)

Neem contact op