Particulieren

Nieuw: De KGI Voordeelpas!

Omdat wij ook jou, als particuliere klant, van dienst willen zijn, kun je vanaf nu jouw KGI Voordeelpas online aanvragen. Met jouw KGI Voordeelpas krijg je direct korting op Geluidsmetingen, Advies, Montage en op diverse geluidswerende en akoestische producten. 

Stuur een email voor het aanvraagformulier; zodra dit volledig is ingevuld sturen wij jouw KGI Voordeelpas toe.

Geluidsoverlast en woonplezier

Geluidsoverlast kan het woonplezier ernstig aantasten en is vaak oorzaak nummer één van burenruzies. Heeft u wel eens nachtdiensten en wilt u overdag ongestoord kunnen slapen? Bent u het verkeerslawaai of lawaai van bezoekers van horecaondernemingen zat ? Heeft u geen zin om nog langer rekening te houden met uw buren bij het uitoefenen van uw muzikale hobby? Er zijn veel oplossingen mogelijk. Het KGI komt graag bij u langs om de situatie te bekijken, naar u te luisteren en een oplossing op maat te bieden.

Vloerisolatie/Bodemisolatie

Deze combinatie van geluidsisolatie en warmte-isolatie wordt vanuit een kruipruimte aangebracht. Bij vloerisolatie brengt de vakman aan de onderkant van de vloer een isolatielaag aan. Deze laag wordt naadloos en kierdicht gemaakt, waardoor u geen last meer heeft van optrekkend vocht. Bodemisolatie - vaak een alternatief wanneer vloerisolatie niet mogelijk is, door bijv. hoogte van de kruipruimte - is een isolatievorm waarbij wij isolatiemateriaal op de bodem van de kruipruimte aanbrengen. Hierdoor vermindert het optrekkend vocht.

particulieren 01

Dakisolatie

Dakisolatie kunnen wij zowel vanaf de binnenzijde van de woning als vanaf de buitenzijde (tussen de dakpannen en het dakbeschot) aanbrengen.

Akoestisch spuitwerk

Er zijn diverse soorten akoestische spuitafwerking. Een daarvan is op basis van cellulose en vermindert de nagalm (hinderlijke echo) in een ruimte. Het betreft een naad- en richtingloze afwerking die wij in praktisch iedere ruimte en op vrijwel iedere vlakke en gebogen ondergrond kunnen toepassen. Het afwerkingsniveau kan naar wens variëren van zeer esthetisch tot industrieel (uitsluitend functioneel).

particulieren 02particulieren 03

Geluidsisolatieplaten

De celluloseplaat is toepasbaar in uiteenlopende wanden, vloeren, plafonds en daken. Dé ideale plaat voor het naadloos isoleren van houtskelet- en metal stud constructies.

particulieren 04particulieren 05

Wilt u meer informatie over geluidsisolatie oplossingen, stuur ons dan een mail of bel ons. Wij zijn u graag van dienst.

Twitter

No tweets found.

Geluidsisolatie tips ontvangen?

Kenniscentrum Geluidsisolatie

Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam

+31 (0)84 003 0094 (worden servicekosten berekend)

Neem contact op